Over BouwCombinatie IJsselstein B.V.

Over BouwCombinatie IJsselstein B.V.

BouwCombinatie IJsselstein B.V. heet u welkom op haar website. Door de cursor over het scherm te plaatsen kunt u het item waar of u in bent geïnteresseerd activeren. Wij hopen dat u met de foto’s van bouw gerelateerde en gerealiseerde werken enige inspiratie opdoet en u hiermee tevens te kunnen overtuigen dat u bij ons bij het juiste adres bent.

 

Van historie naar heden

BouwCombinatie IJsselstein B.V. is een onderneming die in begin 2013 haar fundering heeft gelegd in IJsselstein. Zij houdt kantoor aan de Zeemanlaan 5, te IJSSELSTEIN (overige informatie vindt u bij de aanwijzing “contact”). Drie bouwbedrijven uit deze gemeente hebben besloten om hun specifieke kennis en expertise samen te delen en in één bouwcombinatie onder te brengen.

De onderneming heeft werkzaamheden op vele terreinen. Zowel zakelijke ondernemers als particulieren weten ons te vinden. Trefwoorden in deze zijn o.a. van Nieuwbouw, Utiliteitsbouw, Aanbouw, Renovatie tot intermediair in bouwbegeleiding, zoeken en meedenken naar Duurzame Oplossingen en Specialisme in vertaling van uw wens naar de tekentafel. Een compleet traject van de eerste spade in de grond tot aan de overhandiging van de sleutel en/of oplevering.

 

Doelstelling

Iedere bouw, verbouwing, renovatie, uitbouw, opbouw, zij bouw vraag specifiek haar aandacht. Sleutelwoorden zijn dan ook horen en gehoord worden om uiteindelijk te komen tot een goed (bouw)resultaat. Onze (doel)stelling is dan ook: “Uw wens, is onze uitdaging!” en “Uw zorg is onze zorg”.

 

De onderneming, als één team, met opgedane ervaring, verworven specialismen en capaciteit in projecten op maat weten te realiseren, staat voor u klaar.

 

 

 

    BouwCombinatie IJsselstein B.V. :

    Over BCIJ