Renovatie

Wist u dat ruim de helft van de woningen in Nederland gebouwd zijn voor 1976? Veel van de bewoners willen er graag blijven wonen. De verouderde woningen hebben over het algemeen meer aandacht en zorg nodig. Bij de renovatie van een woning komt heel wat kijken. Wat precies, hangt voornamelijk af van de aard en omvang van de renovatiewerken. 

BouwCombinatie IJsselstein B.V. heeft zeer veel ervaring in het renoveren van woningen. De meest voorkomende problemen zijn inmiddels al eens voorbij gekomen, en bij ieder probleem past een oplossing. Wij staan dan ook garant voor kwaliteit en duurzaamheid.

Wij bespreken graag met u de mogelijkheden en dragen ideeën aan voor een nieuwe invulling. Dit doen we volgens de laatste inzichten. Het is namelijk zo dat innovatie en renovatie in de meeste gevallen hand in hand gaan. Bij iedere renovatie staan de wensen van de huidige en toekomstige bewoners centraal.

Heeft u problemen met uw woning en is een renovatie op zijn plaats? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We helpen u graag verder!

 

Aanbouw / opbouw

Aan en/of opbouw kiest u niet alleen voor meer ruimte en woongenot; u kiest ook voor een verfraaiing van uw woning. Tevens is dit een waardevermeerdering van uw woning. Het mes snijdt hier aan twee kanten.
Er zijn diverse opties mogelijk qua vormgeving en materiaalkeuze waardoor de aanbouw en/of opbouw naadloos aansluit op de stijl en het karakter van uw woning.

Opties en materialen

Voor wij gaan bouwen, nemen wij uitgebreid uw wensen met u door: welke materialen gaan we gebruiken? Welke kleuren kiest u? We zorgen er bijvoorbeeld voor dat de kleuren van de stenen zo dicht mogelijk liggen bij de kleuren van uw bestaande muren. Ook aan de binnenkant proberen we de aanbouw zo naadloos mogelijk aan te laten sluiten op uw bestaande interieur.

U kunt uw aanbouw casco laten opleveren, maar er zijn ook diverse luxe opties mogelijk. Bij de prijzenindicatie geven wij diverse mogelijkheden. Wilt u een optie die niet in de calculator staat? Neem dan contact met ons op en u krijgt zo snel mogelijk een overzicht van de nieuwe totaal kosten.

 

De Badkamer

Een badkamerverbouwing is een ingrijpende verandering aan uw huis. Het uitzoeken en samenstellen van een nieuwe badkamer is bovendien niet makkelijk. Daarom is een goede voorbereiding zeer belangrijk. 

Bij het verbouwen van badkamers komt veel kijken. Denk maar eens aan de aanleg van leidingen, afvoeren, riolering en afzuiging, maar ook aan het installeren van een radiator en het zetten van tegels.

 Of u nu een eenvoudige of luxe badkamer wenst, wij zorgen ervoor dat al uw badkamerwensen verwezenlijkt worden. Samen met u bepalen we een geschikt ontwerp en plan voor het verbouwen van uw badkamer.

BouwCombinatie IJsselstein B.V. maakt te allen tijde gebruik van kwaliteitsproducten, zodat uw sanitair lang meegaat. Onze gecertificeerde loodgieters en installateurs zorgen voor een nette installatie van uw sanitair en leggen leidingen en afvoeren probleemloos voor u aan.  

Wilt u van ons een volledige offerte? Neem ook dan contact met ons op. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs om alles op te meten en alle afspraken op papier vast te leggen.

    BouwCombinatie IJsselstein B.V. :

    Over BCIJ